Omslag 1 scaled - Workshops

Workshops

Workshopaanbod

Kalós Gym biedt een breed scala aan workshops en trainingen. Zo kun je bij ons terecht voor Calisthenics/fitness workshops voor basis, middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Workshops kunnen ingezet worden als sportoriëntatie of als alternatief voor bewegingsonderwijs. 

Opzoek naar een leuk bedrijfsuitje of investeren in de vitaliteit van je medewerkers? Voor maatwerk of specifieke wensen neem gerust contact met ons op!

Schermafbeelding 2023 01 16 om 14.19.24 1 - Workshops

Erg prettig samen werken met Kalós. Ze dachten goed mee, wilden echt aansluiten bij de vraag die er lag vanuit ons als opdrachtgevers. Hun flexibiliteit qua tijd was ook heel fijn. De reacties van studenten waren positief. Er was ruimte voor iedereen om mee te kunnen doen met de teambuildingsactiviteiten.” Christelijke Hogeschool Ede

Schermafbeelding 2023 01 18 om 13.55.18 1280x1040 - Workshops

Als school zijn wij altijd opzoek naar uitdagende clinics voor onze leerlingen. De clinics van Kalós Gym laat onze leerlingen op een leuke en speelse manier kennismaken met krachtsport. Door de juiste begeleiding van gedreven instructeurs komen leerlingen meer te weten over hun eigen lichaam en ontdekken ze hoe ze met hun eigen lichaamsgewicht kunnen trainen. Een aanrader voor scholen!” Aeres VMBO/MBO Ede

Kalós is de perfecte plek voor een op maat gemaakte activiteit. Met ons project hebben we een workshop gedaan die in overleg is voorbereid, passend bij de deelnemers en onze organisatie. Op een toegankelijke manier werd iedereen gestimuleerd op eigen niveau mee te doen. Zo werd er gewerkt aan het stellen/behalen van persoonlijke doelen, maar ook aan samenwerking in teamverband. Leuk & leerzaam dus, in een fijne sfeer en door professionals die weten wat ze doen.” Laten We Welzijn.