SUPER UPDATE IN ONZE SPORTSCHOOL!

Kalós Gym is dé calisthenics sportschool in Ede, maar gaat een mooie toevoeging tegemoet in haar arsenaal van materialen. Vanaf heden heeft Kalós Gym ook de volgende apparaten: fly machine, lat pulldown, leg extension, leg adductor/leg abductor en een treadmill. Optimaliseer je training met deze uitbreiding in onze gym!

Hoe kan je de apparaten gebruiken in jouw training?

Lat Pulldown 2 1280x1920 - SUPER UPDATE IN ONZE SPORTSCHOOL!

Lat pulldown:
Combineer de lat pulldown met calisthenics om de sterkste rugspieren van Ede te krijgen. Als je geen pull-up meer kan, ga je naar de lat pulldown en stel je het gewicht lichter in dan je lichaamsgewicht. Ook heeft de lat pulldown in onze gym een pulley functie, om je rugtraining te optimaliseren.

Leg extension/leg curl en leg adductor/leg abductor:
Nadat je klaar bent met je barbell squats, split squats en de leg press, loop je naar deze apparaten om de laatste klap op je benen te geven. Ook helpen de apparaten bij trainen met blessures. Deze toevoeging maakt Kalós Gym Ede een sportschool met een compleet pakket voor je benen.  De leg extension kan ook ingezet worden als leg curl. Calisthenics atleten hebben geen excuus meer om leg day te skippen!

Leg extension en abductor 1280x853 - SUPER UPDATE IN ONZE SPORTSCHOOL!

Fly machine 1280x1920 - SUPER UPDATE IN ONZE SPORTSCHOOL!

Fly machine:
Na je bankdrukken en dips wil je nog even aan de gang met flies, maar helaas de cable machine wordt gebruikt. Toch wil jij de sterkste chest van Ede ontwikkelen. Gebruik vanaf nu dan ook onze fly machine om je borstspieren te trainen. Ook kan je achterstevoren op dit apparaat zitten om je rear delts te trainen, een mooie aanvulling op de calisthenics workout!

Treadmill/hardloopband:
Opwarmen door middel van hardlopen? Of juist nog je cardio pakken na een leg day? Liever niet door heel Ede moeten hardlopen? Vanaf heden staat er ook een hardloopband in onze sportschool.  

Hardloopband 1280x1920 - SUPER UPDATE IN ONZE SPORTSCHOOL!