Omslag 3 scaled - Sporten in Veenendaal

Sporten in omgeving Veenendaal

Sporten in de buurt van Veenendaal

Direct naast Veenendaal, in Ede kun jij nu gebruik maken van de unieke combinatie van trainen met het eigen lichaamsgewicht en gewichttraining.

Bij kalós gym kun je calisthenics beoefenen vanaf het laagste tot het hoogste niveau! Ontdek onze vrij trainen en/of groepsles opties. Kinderen, jongeren 40 plussers; voor iedere doelgroep hebben we aanbod.

DSC00793 640x821 - Sporten in Veenendaal
DSC 7750 1 1280x852 - Sporten in Veenendaal

Sporten vlakbij Veenendaal doe je bij kalós Gym

Kalós Gym is opgestart door 4 enthousiaste trainers met een gezamenlijke passie voor Calisthenics en fitness. Maak kennis met één van ons door een proefles in te boeken! Voor vrij sporten is onze sportschool dagelijks geopend van 06:00 tot 21:30!

Sporten vlakbij Veenendaal doe je bij kalós Gym

Naast de calisthenics opties hebben wij een ruim opgezette vrij trainen hoek. Je kunt hier gebruik maken van dumbells, stangen en machines.

DSC01693 1 1280x888 - Sporten in Veenendaal

Kies het aanbod dat bij jou past

Bij Kalós Gym kun je kiezen voor groepslessen, vrij fitnessen, personal training en je kunt gebruik maken van het ijsbad! Kijk snel bij ons aanbod voor alle informatie.

Testimonials

Voelt als thuiskomen hier. Ik kom er zelf voor de calesthenics lessen en die zijn altijd erg leuk, fijne begeleiding & altijd een goed in elkaar gezette les. Ik haal veel plezier uit de lessen.

Laura

Super laagdrempelige, sportieve gym. Je wordt uitgedaagd passend bij je niveau. De trainers zijn erg betrokken en geven tips over je houding tijdens het trainen. Geven duidelijke uitleg tijdens een (elke keer) afwisselend programma. Niet twijfelen maar gewoon komen!

Heidi

Mijn ervaringen met Kalos zijn erg goed! Ik train inmiddels een half jaartje bij Kalos en volg met name de groepslessen. Een paar voor mij positieve punten op een rij: – Positieve sfeer – Enthousiaste trainers – Ruim aanbod van lessen en ruime openingstijden! – Naast veel calisthenics toestellen ook toegang tot fitnessapparaten en gewichten Maar voor mij het belangrijkste: Veel persoonlijk contact met de trainers en hun aandacht voor het juist uitvoeren van de verschillende oefeningen.

Aron